Over ons

Geen snelle groei, maar duurzame kwaliteit

RoofCare biedt u een periodieke onderhoud van alle mogelijke daktypes: plat of hellend, groendaken, zonnepanelen, geballaste daken en terrassen in elk type dakbedekking (roofing, PVC, EPDM, zink, asbest leien, pannen, ...). Wij willen het tegenovergestelde zijn van een anonieme leverancier. We zijn trots op wat we doen en voelen ons er persoonlijk verantwoordelijk voor. Met naam en toenaam.

In de daktechniek gaan de ontwikkelingen snel. Een sterke impuls daaraan wordt gegeven door de toenemende eisen aan duurzaamheid. Als het gaat om materialen (epdm, zink, aluminium, koper, lood of anderszins) en pannensoorten volgen wij deze ontwikkelingen op de voet. Hetzelfde geldt voor de daksoorten: van platte en hellende daken tot groendaken, gebruiksdaken en parkeerdaken.

Jong en ambitieus met traditionele waarden

Onze opvattingen over vakmanschap, duurzame kwaliteit en continuïteit zijn in zekere zin traditioneel. Zeker voor de jonge en ambitieuze onderneming die we in andere opzichten zijn. Jong zijn we door de ploeg van enthousiaste vakmensen, geïnspireerd door een jong management in een informele organisatie. Ambitieus zijn we in ons streven om de absolute top te bereiken in kwaliteit en service.

Met een gezicht

Klanten, vooral in hun rol van regisserend opdrachtgever, vragen steeds meer aantoonbare kennis en kunde van hun leverancier. Terecht, dus daar voldoen we aan. Al onze daktechnische vakmensen, maar ook de collega’s in de staf, hebben de opleidingen gevolgd die voor hun werk vereist zijn. En meestal meer dan dat. Jonge dakdekkers leiden we deels op in ons eigen bedrijf, zodat zij naast daktechnische expertise zich ook de ambachtelijke normen en waarden aanleren. Als bedrijf bieden we onze klanten zekerheid in de vorm van een lange reeks erkenningen en certificaten, van VCA etc.

Resultaat gericht samenwerken

In de bouwwereld zijn nieuwe vormen van ketensamenwerking sterk in opmars: van regisserend opdrachtgeverschap met prestatiegericht onderhoud tot en met Resultaatgericht Samenwerken (RGS). Maar sommige opdrachtgevers werken juist nog heel traditioneel. Juist door onze wendbare organisatie spelen wij soepel in op elke samenwerkingsvorm.

We begeleiden onze opdrachtgevers in hun nieuwe rol als regisserend opdrachtgever en nemen de volle verantwoordelijkheid voor het project én voor het resultaat. Wat we delen, is kracht, vitaliteit, innovatief vermogen en onze respectievelijke trackrecords. Plus de durf om gezamenlijk te investeren in de toekomst.


Stay In Touch

RoofCare

Mechelsesteenweg 586C, 1800 Vilvoorde • +32 489 37 33 47

Contact

© 2024 Duxov BVBA (RoofCare). All Rights Reserved. PrivacyTerms & ConditionsContact