Onze Diensten

Zonnepanelen Onderhoud

Zonnepanelen Onderhoud

Verontreinigingen als gevolg van stof, roet en pollen verminderen de capaciteit van fotovoltaïsche installaties en zonthermische modules tot 20%. De natuurlijke inwerking van regen, dooiwater en wind is nooit voldoende om de modules effectief te reinigen.

Ontdek meer

Algemene Dakwerken

Algemene Dakwerken

Bij ons kunt u terecht voor alle mogelijke dakwerken: Nieuwe constructies, Herstellingen/ Restauraties , Natuur Leien, Kunst Leien, Dakpannen, EPDM, PVC, Sandwichpanelen en de echte schrijnwerkerij van den oude stempel!

Ontdek meer

Advies en Inspectie

Advies en Inspectie

Om onaangename verrassingen te voorkomen, is het raadzaam uw dak tijdig te laten inspecteren. Wij inspecteren naast uw dak en schoorsteen ook vetkanalen, luchtkanalen en afvoerkanalen! Ervaring leert dat regelmatig onderhoud de levensduur van uw dak substantieel verlengt.

Ontdek meer

Beveiliging

Beveiliging

Eigenaren en beheerders zijn verantwoordelijkheid voor de veiligheid op het dak. Dus ook voor de mensen die daar om wat voor reden dan ook moeten zijn. Wij kunnen alles leveren, installeren, onderhouden en zo nodig keuren wat nodig is om hun veiligheid te waarborgen.

Ontdek meer

Preventief Onderhoud

Preventief Onderhoud

Preventieve controles worden uitgevoerd in de bouwfase, voor er ballast, zonnepanelen, bestrating of een groendak op de waterdichting wordt geplaatst. Zo kunnen we eventuele gebreken opsporen alvorens er schade optreedt. Samen met u zorgen wij ervoor dat...

Ontdek meer

Correctief Onderhoud

Correctief Onderhoud

De onderhoud van uw dak is essentieel voor de bescherming van u en uw inboedel, toch vergeten veel mensen om regelmatig dakonderhoud te (laten) plegen. Dit terwijl u de levensduur van uw dak met 10 jaar kunt verlengen door regelmatig onderhoud!

Ontdek meer

Zandstraling façade

Reiniging Gevels

Zijn je buitenmuren aan een grondige reinigingsbeurt toe? Dan is het zandstralen van de gevel zeker een optie die je kan overwegen. Zandstralen is echter een vrij ‘harde’ reinigingstechniek die zeker niet geschikt is voor alle ondergronden.

Ontdek meer

Service Around the Clock

Service Around the Clock

Door de klimaatverandering krijgen we ook in Belgie te maken met steeds meer hoosbuien. Meer lekkages aan minder goed onderhouden daken zijn daarvan het gevolg. Voor klanten is het daarom een geruststellende gedachte dat zij ons permanent...

Ontdek meer


Stay In Touch

RoofCare

Mechelsesteenweg 586C, 1800 Vilvoorde • +32 489 37 33 47

Contact

© 2024 Duxov BVBA (RoofCare). All Rights Reserved. PrivacyTerms & ConditionsContact